Menu

Al bijna 10 jaar gespecialiseerd in droomkeukens.

Laat jouw keuken samenstellen in Elburg

In 2015 besloot Bertus Immeker een eigen keukenzaak in Elburg te openen. Hiervoor had hij jarenlang als zelfstandig keukenmonteur gewerkt. Met adviserende ondersteuning van zijn voormalige werkgever, die vele decennia ervaring in de keukenhandel had, wist Bertus het bedrijf succesvol op te richten. Zo ontstond Keukenspecialist Elburg.

Keukenspecialist Elburg bestaat uit een hecht team dat altijd voor jou klaarstaat. We zorgen voor een persoonlijke benadering en begeleiden je van begin tot eind op een betrokken en zorgvuldige manier, we zoeken altijd naar de beste mogelijkheden om jou te helpen je keukendroom te verwezenlijken.
Het is voor ons belangrijk dat je vertrouwen hebt in wie we zijn en wat we doen. Dit geldt niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna, als het gaat om service en klachtenbehandeling.

Maak kennis met ons team

Keukenspecialist Elburg is een vakkundig en eerlijk bedrijf, onze adviseurs staan voor je klaar en we hanteren een transparante werkwijze. Onze klanten worden geadviseerd door ervaren adviseurs zonder de standaard gladde verkoop praatjes, want een keuken is pas ècht een droomkeuken als deze naar jouw wens op maat samengesteld wordt.

keukenspecialist_elburg_bertus
Bertus Immeker
Eigenaar en monteur

Na meer dan zeven jaar ervaring als keukenmonteur heb ik in 2015 besloten om mijn eigen showroom in Elburg te openen. Dit kwam voort uit het feit dat de keukenzaak waar ik voor werkte gestopt is. Toen ontstond bij mij het idee om een eigen zaak te beginnen en vanaf dat moment groeide mijn passie voor het ontwerpen van keukenoplossingen.

Voor mij is een persoonlijke band met de klant zeer belangrijk, zowel tijdens het adviesgesprek als bij de montage en de oplevering van de keuken.

keukenspecialist_elburg_annemieke
Annemieke van de Biezen
Verkoopadviseur

Mijn naam is Annemieke en ik werk als verkoopadviseur bij Keukenspecialist Elburg. Mijn taak is om klanten te begeleiden en te adviseren in hun keukenavontuur, waarbij ik aandacht besteed aan sfeer, stijl, belijning en comfort. Wat dit vak zo mooi maakt, is de veelzijdigheid, van het ontwerpen met de pen tot het inzetten van vakmensen op de werkvloer en alles daartussen. Mijn doel is een prachtig eindresultaat creëren waar de wensen van de klant tot werkelijkheid komen.

keukenspecialist_elburg_wilfred
Wilfred Verniers
Verkoopadviseur

Als verkoopadviseur vind ik het belangrijk om met de klant mee te denken. Ik zet mijn kennis graag in om advies te geven over zowel de sfeer als de praktische indeling. Dit begint voor mij met goed luisteren naar de wensen en ideeën van de klant. De uitdaging ligt voor mij in het vertalen van deze wensen naar een goed keukenontwerp. Dit creatieve deel van het werk, vind ik het mooiste van het vak.

Medewerks inladen...

Zin in een kopje 
koffie?

Onze keukenadviseurs helpen je graag, plan gemakkelijk een afspraak in en laat je gratis adviseren over jouw droomkeuken. 

Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Voorkeursdatum *
Voorkeurstijdstip *
Extra informatie

Klanten waarderen ons op Google met een 4,9/5