Wand en vloertegels

Keukenspecialist Elburg, specialist in wand- en vloertegels

Naast keukens, keukenapparatuur en keukenkranen, is de Keukenspecialist Elburg gespecialiseerd in wand- en vloertegels voor de keuken en badkamer. Die zijn namelijk een zeer belangrijk onderdeel voor de keuken of badkamer. Dit keukenonderdeel bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de keuken en badkamer. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de wand- en vloertegels hitte- en vochtbestendig zijn. Het komt echter weinig voor dat het er niet geknoeid en verhit wordt bij koken, of dat een badkamer nat blijft tijdens het opfrissen.

Kwaliteit en efficiëntie

Kwalitatief hoogstaande wand- en vloertegels zijn hierdoor zeer belangrijk voor het behoud van keuken en badkamer. Ook het schoonmaken van de tegels is hierbij belangrijk, aangezien het voor schoonmaak scheelt als de tegels door middel van een doekje zijn schoon en droog te vegen.

Ervaar de vele wand- en vloertegels

In onze showroom in Elburg hebben wij een ruime keuze liggen en hangen aan wand- en vloertegels. Kom langs in onze showroom in Elburg en ervaar de verschillende mogelijkheden in wand- en vloertegels!

Wij geven ook een houtskool barbeque

Onder twee gelukkige winnaars

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 20:30
Zaterdag 09:30 - 16:00
Zondag Gesloten