VSCO’61 heeft deze week Keukenspecialist uit Elburg als nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen. Eigenaar Bertus Immeker was naar sportpark De Heughte gekomen om de nieuwe borden officieel te overhandigen aan de club. Voor deze mooie support bedankte VSCO’61-sponsorcommisielid Rick Spijkerboer de nieuwe sponsor hartelijk en bood, als blijk van waardering, de Keukenspecialist een fraai bloemstuk aan.


Met ruim dertig vestigingen in Nederland is de Keukenformule van de Keukenspecialist een sterk en gezond groeiende keten. Met dank ook aan de verbeterde economische omstandigheden. Ook op de Noord Veluwe heeft de Keukenspecialist haar draai gevonden en bedient vanuit Elburg een grote regio. Eigenaar Bertus Immeker heeft vele jaren ervaring opgedaan bij een regionaal bekende keukenleverancier, maar vond in 2015 de tijd rijp om op eigen benen te staan en sloot zich aan bij De Keukenspecialist. Nu ruim een jaar later is Bertus heel tevreden over deze stap en ervaart hij met zijn team de toenemende vraag naar kwalitatief goede keukens. In de fraai uitgevoerde showroom met vele keukenvariaties en deskundige begeleiding en advisering van o.a. de ervaren Gerrit van Olst, is er voor iedere klant een passende oplossing.

Naast de keukeninrichting is de Keukenspecialist ook het ideale adres voor maatwerkkasten, keukenapparatuur en voor wand- en vloertegels. Ook is het mogelijk om de totale keuken inclusief installatie-, stukadoors-, tegel- en schilderwerk door de Keukenspecialist te laten verzorgen. “Hiermee onderscheiden wij ons van de collega’s”, aldus Immeker. Voor verdere vergroting van haar naamsbekendheid heeft De Keukenspecialist Elburg er voor gekozen om sponsor te worden van VSCO’61. “Een mooie club die dicht bij haar sponsors staat en veel waardering krijgt”, legt Bertus uit. Deze week werd dit heugelijke feit op sportpark De Heughte officieel beklonken door overhandiging van de aanstekelijke reclameborden aan de club. Bertus Immeker werd voor deze sportieve support hartelijk bedankt door VSCO’61-sponsorcommissielid Rick Spijkerboer. Als blijk van waardering werd de Keukenspecialist Elburg een fraai bloemstuk aangeboden.

De Keukenspecialist Elburg heeft een ruime keuze in kwalitatief hoogstaande keukens en een grote collectie wand- en vloertegels.